Opdrachtgever YKS1

Visie YKS1. “Grijs en grauw zijn voorgoed verleden tijd. Ik zie namelijk groene en frisse steden met centrale hub’s waar iedereen eenvoudig via zijn smartphone een auto ontgrendelt. Ik zie een bundeling van kennis en kracht tussen wereldsteden, bedrijven en kenniscentra. Ik zie de toekomst van mobiliteit en urban transport. Ik zie YKS1… De auto die je meer energie oplevert dan hij je kost.YKS1 is een slanke en sportieve elektrische auto met een uitnodigend en stijlvol ontwerp”.

Ambitie en maatschappelijke impact

Van droom tot actie. YKS1 is een beweging en YKS1 is van start gegaan om haar ambitie te realiseren. Een nieuwe generatie elektrische auto’s. Ik zie (YKS1) een uitnodigend stijlvol design en een krachtige maar schone aandrijving. Een ranke, sportieve elektrische auto die door zijn compacte vorm slechts de helft van de weg nodig heeft. YKS1 is klaar voor de prototyping-fase. De bedenker van YKS1 is bezig om de stap van papier naar engineering te zetten. Een stap die groene, schone steden in beeld brengt en een toekomst van energiek en sportief stadsvervoer een beetje dichterbij. De YKS1 is:

STIJLVOL_&_CHARMANT SCHOON_&_SPORTIEF RANK_&_RUIMTELIJK GROEN_&_FRIS KENNIS_&_KRACHT

Fijnstof, stikstofdioxide en CO2. We hebben onze buik ervan vol. En onze longen. Onze steden moeten en kunnen schoner. Niet voor niets kozen we YKS1 als naam voor onze eerste toekomstmobiel. YKS1 = één in het Fins. En laat Finland in Europa nu al jaren de nummer één zijn op het gebied van duurzaamheid. Duurzame energiebronnen nemen er de leiding en Finland is koploper in CO2-reductie. Een lichtend groen voorbeeld en inspiratie voor onze eigen YKS1. Met YKS1 slaan we een nieuwe weg in en helpen we steden te voldoen aan hun milieu- en reductiebeloftes. Actueler dan ooit door een recente uitspraak in een kortgeding dat Milieudefensie heeft aangespannen tegen de Nederlandse staat. De rechter verplicht de Nederlandse staat om meer te doen tegen luchtvervuiling. Daar willen we met YKS1 graag een bijdrage aan leveren. Groene HUB’s op logistieke knooppunten met schoon, elektrisch vervoer dat voor iedereen bereikbaar is. Geen te grote, voor driekwart lege, vervuilende auto’s meer in de stad, maar perfect passend, flexibel en schoon persoons- en goederenvervoer.

Delen is het nieuwe hebben. We ontwikkelen YKS1 niet voor onszelf, maar voor iedereen. We willen vooral dat YKS1 er komt en omarmen daarom ieder idee, initiatief en advies dat ons dichter bij dat doel brengt. Hulp is welkom, kennis = kracht. Daarom werken we graag samen met bedrijven, overheden, investeerders en kenniscentra in Nederland en ver daarbuiten. Samen plaveien we de weg naar de juiste toekomst

Fondsenwervingconsultancy

Van droom naar realisatie. Anton van Houdt | subsidie- & fondsenwerving consultancy verzorgt het subsidiemanagement en realisatie van de behoefte aan financiële ondersteuning voor het haalbaarheidsonderzoek en de prototype fase. Voor YKS1 hebben we als strategische oplossing gekozen voor subsidiescan en consultancy alsmede het zoeken naar innovatieve venture capital investeerders. De doorlooptermijn van dit traject is oktober 2019 en volgende jaren.

Meer informatie

Benieuwd naar de voortgang van dit unieke project of wilt u bijdragen als venture capital investeerder? Of wilt u interessante subsidie- of fondsenwervingskansen voor uw eigen project of organisatie onderzoeken? Neem vrijblijvend contact op met Anton van Houdt.

Share This