Opdrachtgever Stichting Mark Vlemmix Dance

Marc Vlemmix is een Nederlandse cultuurwetenschapper en begon zijn loopbaan als programmeur aan de Stadsschouwburg en werd vervolgens artistiek en zakelijk leider van het toen nieuwe dansgezelschap Danshuis Station Zuid en beeld. Op 37 jarige leeftijd werd bij hem deze ziekte van Parkinson geconstateerd en dit heeft geleid tot de oprichting van zijn stichting Mark Vlemmix Dance, waar dans en bewegingslessen aan Parkinson patiënten gegeven worden zodat zij hun lichaam soepel kunnen houden.

Ambitie en maatschappelijke impact 

Deelnemers krijgen dansimprovisaties tools aangereikt om zo al spelenderwijs de mogelijkheden van zelfexpressie te vergroten. Door de wisselende conditie als uitgangspunt te nemen en te zoeken naar vormen van improvisatie kunnen deelnemers ongeacht hun fysieke staat van die dag gewoon meedoen. Zelfs als lopen niet gaat.

Fondsenwervingconsultancy

Marc Vlemmix Dance heeft de ambitie om in Rotterdam zoveel mogelijk mensen met Parkinson te bereiken en te helpen met dans en bewegingslessen, zodat zij hun lichaam soepel kunnen houden. Dit zorgt voor de bevordering van kwaliteit van leven, zingeving en zorgt voor positieve mentale uitwerking. Jaarrond is (project) financiering nodig voor het mogelijk maken van “wekelijkse workshops”.

Anton van Houdt | subsidie- & fondsenwerving consultancy verzorgt in samenwerking met Mark Vlemmix het management en realisatie van financiële ondersteuning. 

Meer informatie

Benieuwd naar de voortgang van of investering in de fondsenwerving voor dit unieke project? Of wilt u interessante subsidie- of fondsenwervingskansen voor uw eigen project of organisatie onderzoeken? Neem vrijblijvend contact op met Anton van Houdt.

Share This